andersen-og-aksnes-foervaervar-inva-engineering.jpg
Ole-Martin Bjerke, daglig leder Inva Engineering och Roger Aksnes, forretningsansvarlig Instalco Norge.

Andersen og Aksnes kjøper Inva Engineering

Instalcoselskapet Andersen og Aksnes utvider sine tjenester gjennom kjøp av nisjeselskapet Inva Engineering AS. Andersen og Aksnes blir dermed mer komplette innenfor varme og energioptimalisering.

Inva Engineering med hovedkontor i Oslo tilbyr energiberegninger, innregulering, merking, service/driftsavtaler, feilsøking og oppstart av energianlegg. Selskapet ble etablert i 1986 og har seks ansatte. Omsetningen siste år var på ca 10 millioner NOK.

-Med Inva utvider vi tjenestespekteret og kan tilby kundene flere tjenester for å skape et energieffektivt inneklima. Inva samarbeider allerede med flere av de norske selskapene i Instalco-gruppen og oppkjøpet legger forholdene til rette for et enda tettere samarbeid, sier Joar Vellene, daglig leder i Andersen og Aksnes.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Inva Engineering AS med overtakelse 20. april for å omgående fusjonere selskapet med Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS. Inva Engineering kommer til å fortsette sin virksomhet med eget varemerke som en avdeling i Andersen og Aksnes.