Om oss

Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS ble etablert 1. Mai 2004. I dag er vi en del av Instalco og har 40 faste ansatte i bedriften. Våre lokaler ligger i Asker kommune, vår post og besøk adresse er Nye Vakåsvei 8, 1395 Hvalstad. Vi har lang erfaring i bransjen og høy kompetanse med Ingeniør utdannelse og Mesterbrev. Bedriften har sentral godkjenning i tiltaklasse 1, 2 og 3, for alle relevante arbeidsoppgaver tilknyttet vårt fag.

Montørene som er tilknyttet våre bedrifter har bred kompetanse innenfor tekniske varme- og kjøleanlegg, samt grunnleggende forståelse av tradisjonelle sanitæranlegg. Det er i tillegg til ovennevnte kvalifikasjoner også lagt stor vekt på at alle våre montører skal utøve den beste service til våre kunder og samarbeidspartnere.

5 av våre utøvende rørleggere har Mesterbrev.

Vår bedrift vil ha hovedtyngde på nyetablering og rehabilitering av tekniske kjøle- og varmeanlegg med fokus mot profesjonelle samarbeidspartnere. Vi vil kunne tilby våre kunder alt fra etablering, drift og vedlikehold, samt feilsøking og rapportering.

Vi vil i tillegg til dette også nyetablere og rehabilitere sanitæranlegg, for våre faste kunder, samt privat personer, dette innebærer alt fra små serviceoppdrag, til røropplegg til hele boliger, næringsbygg o.l.

Vi vil også kunne utføre arbeidsoppgaver innenfor VA, samt i tillegg kunne tilby hjelp til prosjektering av alle de ovennevnte aktivitetene.

Bedriften søker å etablere samarbeid med følgende kunder:

  • Eiendomsbesittere
  • Eiendomsutviklere
  • Husleverandører
  • Ventilasjons bedrifter
  • Private utbyggere
  • Grunnentrepenører
  • Byggentrepenører

Vi er en del av Instalco

Lokal tilhørighet med storbedriftens muligheter. Instalco er representert i Sverige, Norge og Finland gjennom 150+ datterselskaper med over 6 200 ansatte.

Mer om Instalco